Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

 • Hier zijn we terug!
  16 juli 2018
  privacy
  Onze nieuwsbrief is enkele weken niet verschenen, maar daar komt nu opnieuw verandering in.
 • Wegenwerken
  17 juli 2018
  wegenwerken
  Volg hier de actuele planning en vorderingen van onze wegenwerken.
 • Openbaar onderzoek omgevingsvergunning N111 fase 2
  16 juli 2018
  bekendmaking
  Het gemeentebestuur deelt mee dat door Wegen en Verkeer Antwerpen een aanvraag voor een omgevingsvergunning is ingediend bij de Provincie Antwerpen.
 • Avondfeestmarkt Dorpsstraat
  16 juli 2018 15:17
  manifestatie
  Op zondag 29 juli is er een avondfeestmarkt in de Dorpsstraat te Stabroek. De Dorpsstraat, gedeelte tussen Grote Molenweg en Kleine Molenweg is verkeersvrij vanaf 12u00 tot einde markt (+/- 23u30).
 • Gas verandert
  16 juli 2018
  Camaleon-banner-300x100-NL
  De helft van de Belgische gasgebruikers schakelt over op een ander soort gas en Stabroek is daarbij.
 • Wat te doen bij warm weer?
  10 juli 2018, pdf, 767KB
  Header_nieuw
  Lekker warm weer heeft soms minder prettige gevolgen. Elk jaar sterven nog honderden mensen aan de gevolgen van warmte. Stevige zonnestralen op komst? Bereid je goed voor en breng tijdens deze periode een extra bezoekje aan alleenwonende ouderen of chronisch zieken.
 • Openbaar onderzoek bouwkundig erfgoed provincie Antwerpen
  10 juli 2018
  openbaar onderzoek Antwerpen
  Het agentschap Onroerend Erfgoed opent op vrijdag 1 juni 2018 het openbaar onderzoek voor de vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed in de provincie Antwerpen. Het openbaar onderzoek sluit op maandag 30 juli 2018.
 • ATV-vertelling Stabroek
  16 juli 2018
  ATV_Vertellingen_banner
  Stabroek ontvangt de ATV-vertelling op maandag 30 juli met als gast Veerle Maschaert. Iedereen is welkom vanaf 19 uur, de show start om 20.00 uur. Breng zelf uw stoeltje mee.

 • Extra containerbehandelingscapaciteit Havengebied Antwerpen
  10 juli 2018
  containercapaciteit
  De Vlaamse overheid zoekt bijkomende mogelijkheden voor de behandeling van containers in het Havengebied Antwerpen. Parallel hiermee bekijkt men hoe logistiek-industriële gronden ontwikkeld kunnen worden en op welke manier het verkeer via de weg, het water en het spoor op het hoofdwegennet kan aantakken. Deze zoektocht verloopt via de procedure van de ‘complexe projecten’.
 • UiT in Stabroek
  uit in stabroek
  Wat is er deze week in Stabroek te doen? Raadpleeg onze Uit-activiteitenkalender voor een ontspannende activiteit. In de Uit-kalender kan je ook de activiteit die je zelf organiseert inbrengen. Klik hiervoor op cultuurnet Vlaanderen.

AANVERWANTE INFO


Zoeken