Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

 • Verplichte registratie voor pluimvee- en konijnenhouder
  08 oktober 2018 13:50
  kipkonijn
  Sedert 4 juli 2018 is de professionele houder van pluimvee en konijnen met bestemming voedselketen verplicht zich te registreren in Sanitel. Ontdek welke wijzigingen dit KB meebrengt voor u als pluimvee- of konijnenhouder.
 • Speelgoedbeurs
  08 oktober 2018
  banner speelgoedbeurs
  Op zaterdag 20 oktober organiseert de gemeentelijke dienst duurzaamheid een grote speelgoedruilbeurs in het Jeugdcentrum
 • Afrikaanse varkenspest
  08 oktober 2018
  varkenspest
  Recent werd Afrikaanse varkenspest vastgesteld in de Provincie Luxemburg bij enkele in het wild levende everzwijnen. Deze ziekte, die zich uitsluitend manifesteert bij de diersoort varkens (en aanverwante), wordt uitgelokt door een virus dat zeer dodelijk is voor de varkens. Bovendien is dit virus zeer resistent hetgeen wil zeggen dat het, na de dood van haar gastheer, gedurende langere tijd kan overleven in de omgeving. Voor alle duidelijkheid: Afrikaanse varkenspest vormt geen gevaar voor de mens en heeft dan ook geen impact op de volksgezondheid.
 • Je oproepingsbrief verloren of niet ontvangen?
  04 oktober 2018
  calender
  Wat moet je doen als je geen oproepingsbrief heb ontvangen op 4 oktober 2018 of je bent je oproepingsbrief kwijt?
 • Nacht van de Duisternis 2018
  04 oktober 2018
  nacht van de duisternis
  De gemeente Stabroek doet op 20 oktober mee met de nacht van de duisternis 2018.
 • Putte Kermis
  12 oktober 2018
  manifestatie
  Van zaterdag 13 oktober tot en met zondag 21 oktober is het Putte Kermis. Er gelden tijdens de kermis verschillende tijdelijke verkeersmaatregelen.
 • Vacatures streekplatform Antwerpse Voorkempen
  20 september 2018
  logo-igean
  Wil jij in de regio rond Antwerpen meer mensen op de fiets krijgen? Zet dan je schouders onder de projecten van het gloednieuw opgericht streekplatform in het IGEAN-werkingsgebied. Het project ‘Antwerpse Voorkempen’ verenigt de belangen van de gemeenten in het Noorden en het centrum van het werkingsbied van IGEAN, en zet het thema ‘(fiets)mobiliteit’ centraal.
 • UiT in Stabroek
  uit in stabroek
  Wat is er deze week in Stabroek te doen? Raadpleeg onze Uit-activiteitenkalender voor een ontspannende activiteit. In de Uit-kalender kan je ook de activiteit die je zelf organiseert inbrengen. Klik hiervoor op cultuurnet Vlaanderen.

AANVERWANTE INFO


Zoeken