Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Leven / Kinderopvang / Vakantiewerking

Vakantiewerking

Hoe inschrijven?

Voor vakantieperiodes en schoolvrije dagen vragen wij om vooraf in te schrijven.

Voor opvang tijdens de schoolvakanties moet je je vooraf registreren op de website www.activiteiten.stabroek.be Op diezelfde website kan je dan je kinderen inschrijven voor activiteiten tijdens de schoolvakanties. De inschrijvingsdata worden op tijd meegedeeld in een folder die verdeeld wordt via de scholen of kan je ook hieronder terugvinden bij het onderdeel aanbod.

Voor schoolvrije dagen dien je gewoon de naam van je kind door te geven aan de begeleiding van de opvang.

Tijdens vakantieperiodes geven wij voorrang aan kleuters.

 

Hoe annuleren?

Annuleren van opvangdagen tijdens een vakantie kan gratis gebeuren tot de vooropgestelde datum. Bij niet of te laat annuleren worden de gereserveerde dagen toch aangerekend.

Indien men niet op tijd heeft kunnen annuleren wegens onvoorziene omstandigheden, vragen wij om een bewijs van deze desbetreffende omstandigheid (doktersattest, …) binnen de 5 werkdagen binnen te brengen. Dan kan nagegaan worden of er opvangkosten moeten worden aangerekend of niet.

Annuleren kan enkel bij de dienst buitenschoolse kinderopvang in het sociaal centrum (zie contactgegevens).

 

 tuin rakkertjes

 

Vakantie aanbod van de gemeentelijke diensten

Er is een aanbod van de verschillende diensten.

 

 

 

 

Buitenschoolse kinderopvang (BKO)

Een team van gemotiveerde begeleidsters staat elke schoolvakantie klaar om de kids een super leuke tijd te bezorgen in de buitenschoolse opvang. Tijdig inschrijven is verplicht.

 

ga naar boven

 

 

 

Jeugddienst

 

Speelpleinen

 

Wat en voor wie?

Voor 6 t/m 11 jarigen biedt Speelplein ’t JOSke Stabroek een plezierige en avontuurlijke vakantie, met een gevarieerd programma van workshops, sport, spel.

 

Wanneer?

In de krokusvakantie en in de zomervakantie. Niet tijdens herfst-, paas-, en kerstvakantie!

Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

 

Hoe inschrijven?

Om deel te kunnen nemen aan de speelpleinwerking heb je een JESpas nodig. Deze pas is gratis en kan je verkrijgen bij de dienst buitenschoolse kinderopvang of de jeugddienst in het sociaal centrum (Kerkstraat 37 te Hoevenen) of op de sportdienst in het administratief centrum (Dorpsstraat 45 te Stabroek) en kan ook online aangevraagd worden op de website http://www.activiteiten.stabroek.be/

Inschrijven kan via de website http://www.activiteiten.stabroek.be/

Er is voor- en naopvang voorzien in samenwerking met BKO. Hiervoor inschrijven doe je samen met de inschrijving voor de speelpleinen.

 

 

Grabbelpas

 

Wat en voor wie?

Voor 6 t/m 11 jarigen biedt Grabbelpas Stabroek een plezierige en avontuurlijke vakantie, met een gevarieerd programma van workshops, sport, spel.

 

Wanneer?

Er is grabbelpas in de paasvakantie en in juli en augustus. Tijdens de zomermaanden is er geen werking op maandag.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

 

Hoe inschrijven?

Om deel te kunnen nemen aan de grabbelpaswerking heb je een JESpas nodig. Deze pas is gratis en kan je verkrijgen bij de dienst buitenschoolse kinderopvang of de jeugddienst in het sociaal centrum (Kerkstraat 37 te Hoevenen) of op de sportdienst in het administratief centrum (Dorpsstraat 45 te Stabroek) en kan ook online aangevraagd worden op de website http://www.activiteiten.stabroek.be/.

Inschrijven kan via de website http://www.activiteiten.stabroek.be/

Er is voor- en naopvang voorzien in samenwerking met BKO. Hiervoor inschrijven doe je samen met de inschrijving van de speelpleinen.

 

 

Swappas

 

Wat en voor wie?

Het is een vrijtijdsaanbod voor tieners van 12 t/m 15 jaar.

 

Wanneer?

Er is SWAP de 2de week van de paasvakantie en in juli en augustus zitten dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag stampvol heerlijke activiteiten.

 

Hoe inschrijven?

Om deel te kunnen nemen aan de SWAPwerking heb je een JESpas nodig. Deze pas is gratis en kan je verkrijgen bij de dienst buitenschoolse kinderopvang of de jeugddienst in het sociaal centrum (Kerkstraat 37 te Hoevenen) of op de sportdienst in het administratief centrum (Dorpsstraat 45 te Stabroek) en kan ook online aangevraagd worden op de website http://www.activiteiten.stabroek.be/.

Inschrijven kan via de website http://www.activiteiten.stabroek.be/

 

Voor meer info kan u terecht op de jeugddienst in het sociaal centrum, Kerkstraat 37 te Hoevenen. T 03 660 14 44 – 45 of op de website http://www.jeugdstabroek.be/

 

 

Sportdienst 

Er worden sportkampen georganiseerd in de paas- en zomervakantie.

Om te kunnen inschrijven voor sportkampen heb je een JESpas nodig. Deze pas is gratis en kan je verkrijgen bij de dienst buitenschoolse kinderopvang of de jeugddienst in het sociaal centrum (Kerkstraat 37 te Hoevenen) of op de sportdienst in het administratief centrum (Dorpsstraat 45 te Stabroek) en kan ook online aangevraagd worden op de website http://www.activiteiten.stabroek.be/.

Inschrijven kan via de website www.activiteiten.stabroek.be

Voor een volledig aanbod kan je terecht op de sportdienst in het administratief centrum, Dorpsstraat 45 te Stabroek. T 03 210 11 70 of op de website http://www.jeugdstabroek.be/

 

 

 

 

Een volledig overzicht van het aanbod tijdens vakantieperiodes kan je terugvinden op de website http://www.jeugdstabroek.be/

 

ga naar boven

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken