Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Bestel een verwarmingscoach

Bestel een verwarmingscoach

Krijg thuis gratis besparingstips van onze verwarmingscoach?

Kan jij wel wat handige tips op maat gebruiken over energiezuinig verwarmen? Vraag dan een gratis huisbezoek door de Stabroekse verwarmingscoach aan. De eerste 25 inschrijvers krijgen er een handig cadeautje bovenop.

Stel jij de verwarming in huis altijd goed in? Weet je het niet zeker? Of besef je dat het beter kan? Plan dan een gratis en vrijblijvend huisbezoek door een speciaal opgeleide verwarmingscoach.

Die kan je haarfijn uitleggen wat een zuinig energieverbruik inhoudt. Hij reikt je handige tips op maat aan over jouw verwarming in huis. Je portemonnee én het klimaat varen er wel bij.

 

Vraag een gratis huisbezoek aan

Loop je warm voor dit idee? Surf dan naar http://www.vriendvan.be/ en vul het formulier voor een huisbezoek in. De Stabroekse verwarmingscoach zal dan contact met je opnemen. Het huisbezoek is gratis! De eerste 25 inschrijvers krijgen een handig cadeautje: een thermo- en hygrometer om de temperatuur en vochtigheid in je woning op te volgen.

 

Hoe energie en geld besparen? Pas deze tips toe!Met deze 5 heel eenvoudige tips kan een gemiddeld gezin tot wel 160 euro besparen.

Zet je thermostaat een uur voordat je gaat slapen op 15-16°C.

Pas de temperatuur aan je activiteiten aan: 19°C als je druk in de weer bent, 21°C als je stilzit.

Doe de test! Stel je thermostaat een graadje lager in en maak het gezellig met een trui of een lekker dekentje.

De centrale thermostaat regelt enkel de temperatuur in de plaats waar hij hangt. In de andere ruimten, zoals de badkamer en de slaapkamers, stel je de temperatuur in met de thermostatische kranen. Dat zijn de knoppen op je verwarming. Draai die in de juiste stand. Stand 3 komt overeen met 20°C, stand 2 met 16°C.

Sluit de tussendeuren en verwarm alleen de ruimte waar je bent.

 

Meer info? Dienst duurzaamheid. Tel 03 210 11 55

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken