Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Bijkomende herstellingswerken voegen betonvakken Abtsdreef

Bijkomende herstellingswerken voegen betonvakken Abtsdreef

Op donderdag 29 augustus is Abtsdreef afgesloten voor alle auto- en vrachtverkeer wegens bijkomende werken aan de voegen van het wegdek.

Tijdens de renovatiewerken is er vastgesteld dat het toegangsverbod meermaals werd genegeerd. Hierdoor zijn er bijkomende werken nodig aan de voegen van de betonvakken. Daardoor zijn we genoodzaakt een gedeelte van de Abtsdreef nog één extra dag af te sluiten voor het autoverkeer.

Dit zal gebeuren op donderdag 29 augustus vanaf 7u00 tot einde der werken.

Afgesloten werkzone: Abtsdreef vanaf het kruispunt met Dorpsstraat/Laageind (met inbegrip van het Werfken) tot aan Mispelaarlaan.

 

Op vrijdag 30 augustus zal een mobiele werf de voegen herstellen in het andere gedeelte van de Abtsdreef (vanaf Mispelaarlaan tot anti-tankkanaal). Hiervoor wordt de weg niet afgesloten.

Op donderdag 29 augustus wordt een lokale omleiding ingesteld via de wijk Meidoornlaan. Hiervoor wordt in Lijsterbeslaan (rijrichting Berendrecht) en Esdoornlaan (rijrichting Stabroek) eenrichtingsverkeer ingesteld.

De supermarkt en de bedrijven op de Colruyt site zijn bereikbaar via Esdoornlaan (omleiding volgen). 

 

De bussen van de Lijn zullen donderdag het afgesloten deel in Abtsdreef (en een gedeelte van Dorpsstraat) niet kunnen bedienen. Zij volgen de omleiding door de wijk. Er worden vervanghaltes ingesteld in Mispelaarlaan en Meidoornlaan.

Omleidingsbericht De Lijn

 

Voor vragen in verband met deze werken kan u altijd de dienst gemeentewerken contacteren via mail naar gemeentewerken@stabroek.be 

 

abtsdreef 29082019 

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken