Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Culinaire lezing ‘Italië’

Culinaire lezing ‘Italië’

Op zaterdag 28 september organiseert bib Stabroek haar 3de culinaire lezing in Kasteel Ravenhof.

Dit keer nodigen we Bruggeling Marc Vandenbon uit, auteur van het boek ‘Innemend Italië’. Deze geboren verteller neemt ons aan de hand van leuke en interessante anekdotes mee op een originele ontdekkingstocht door de fascinerende Italiaanse laars. Van vergeten Abruzzendorpjes, langs diverse kunststeden, tot bij opmerkelijke Italiaanse iconen en typisch dagelijkse leefgewoonten. Toch wordt het geen gewone toeristische rondreis door Italië, maar een boeiende en eigenzinnige vertelling waarbij de spreker vertrekt vanuit zijn persoonlijke indrukken en ervaringen.

Na de lezing zal een traiteur ons verwennen met een heerlijke Italiaanse maaltijd bestaande uit verschillende gangen en gerechtjes, zodat we ook culinair kunnen nagenieten van wat het mooie Italië allemaal te bieden heeft!

 

Het aantal plaatsen voor deze activiteit is beperkt. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 20 per persoon voor de lezing, de maaltijd, koffie, thee en water. Andere dranken zijn te verkrijgen aan de bar. Inschrijven en betalen dient op voorhand te gebeuren aan de balie van bib Stabroek of Hoevenen (niet per mail of telefoon).

 

Datum: zaterdag 28 september, deuren open om 15u30, start om 16u00 (lezing van circa 90 minuten, gevolgd door een Italiaanse maaltijd).

Plaats: Kasteel Ravenhof, Oud Broek 2, Putte-Stabroek

Info: Bib Stabroek, Smoutakker 30, T 03 568 04 36 of mail bibliotheek@stabroek.be 

 

Italie afb

AANVERWANTE INFO


Zoeken