Direct naar hoofdmenu / zoekveld

De Grote Verkeersquiz

Test je kennis en win mooie prijzen met De Grote Verkeersquiz.

Is een fietshelm verplicht als je met een elektrische fiets rijdt? Hoeveel fluohesjes moeten er verplicht in je wagen liggen? Mag je dochter van 10 jaar vooraan in de auto zitten? En hoe zat het ook alweer met afleiding?

Ontdek het op http://www.degroteverkeersquiz.be/. In deze online quiz van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) kan je je kennis over verkeer en mobiliteit opfrissen.

 

Quizzen kan nog tot en met donderdag 30 november 2017. Je krijgt 20 meerkeuzevragen voorgeschoteld over de wegcode, kwetsbare weggebruikers, verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit. Wie minstens 14 op 20 haalt, maakt al kans op een prijs! De hoofdprijs is een reischeque van 1000 euro!
Ontdek alle andere prijzen op http://www.degroteverkeersquiz.be/.

 

Geen fan van verkeer, maar wel van voetbal? Dan is De Grote Verkeerscup iets voor jou! Op http://www.degroteverkeerscup.be/ kan je je favoriete club naar de top van het klassement helpen door mee te quizzen. Ook de prijzen hebben alles te maken met voetbal. Misschien win je wel een ticket voor een match van je favoriete ploeg!

 

Wij wensen je alvast veel succes!

 

DGV

AANVERWANTE INFO


Zoeken