Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Evonik Antwerpen schenkt AED-toestel

Evonik Antwerpen schenkt AED-toestel

Het gemeentebestuur mocht van Evonik Antwerpen NV een AED-toestel in ontvangst nemen naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan.

Zaterdag 23 september streek de Borussia Dortmund Voetbalschool neer op de terreinen van Patro Hoevenen, waar 64 kinderen van de Evonikwerknemers en 46 spelers van Patro Hoevenen professionele training kregen. 

Evonik bestaat tien jaar en is de sponsor van de Duitse topvoetbalploeg Borussia Dortmund. Om die verjaardag te vieren zendt Borussia zijn topjeugdtrainers uit naar alle plantlocaties en zaterdag belanden ze bij Patro Hoevenen.

Namens Evonik schonk Dhr. Frank Daman, Afgevaardigd Bestuurder van Evonik Antwerpen NV, burgemeester Rik Frans een AED-toestel. Het gemeentebestuur nam dit toestel dankbaar in ontvangst en de komende weken zal het een publieke locatie zoeken in onze gemeente.

De gemeente Stabroek is een hartveilige gemeente. Dat wil zeggen dat er reeds AED-toestellen aanwezig zijn op publieke plaatsen. Het doel van het hartveilig project is om mensen met een hartstilstand een zo groot mogelijke kans op overleven te geven. Hierbij is het belangrijk dat omstaanders snel en juist kunnen reageren.

Met een extra toestel vergroten de overlevingskans. Van harte bedankt Evonik Antwerpen.

 

EvonikAntwerp Ansorg SoccerSchool PressEdit 250917 07


AANVERWANTE INFO


Zoeken