Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Geschenkenbeurs Stabroek

Liever faire dan foute cadeautjes. Op zaterdag 1 en zondag 2 december 2018 organiseert Noord-Zuidraad en Oxfam-Wereldwinkel Stabroek zijn jaarlijkse geschenkenbeurs.

Genoeg confectiesokken en ‘made in China’-beeldjes gekregen de voorbije jaren? Geschenkjes stiekem op eBay gezet? Of aan de buren gegeven? En maak jij ook elk jaar opnieuw dezelfde goede voornemens om duurzamer te gaan leven?

Doe zoals Adriaan Van den Hoof, Maaike Cafmeyer, Marleen Merckx, Jelle De Beule en hun collega’s. Kies dit eindejaar voor faire cadeautjes uit de Oxfam-Wereldwinkel. En spoor je vrienden en familie aan om hetzelfde te doen ...

Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam-Wereldwinkels kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling.

Een Oxfam-cadeau is lekker of handig, ethisch verantwoord, knap design, leuk om te dragen … en je doet er keer op keer een producent een plezier mee.

 

Kom kiezen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit in zaal Moorland Stabroek (sportweg 2). Oxfam-Wereldwinkel Stabroek zet de deuren van zijn Cadeaudagen open op zaterdag 1 december van 11 tot 21 uur en zondag 2 december van 10 tot 17 uur. Je vindt er cadeaus, ingrediënten voor je feestmenu en wijnen voor elke smaak.

Ook andere organisaties nemen deel aan onze beurs: Noord-Zuidraad, Wereldsolidariteit, Fairtrade Gemeente, 11.11.11, Bond Zonder Naam, Ubuntu vzw., Velt en Natuurpunt. Je kan op onze beurs ook gratis wijn en koffie proeven en je krijgt 10% korting bij aankoop van 6 flessen van dezelfde wijn. Je kan ook iets komen nuttigen in ons wereld-café.

 

Zaterdag om 14u30 treed het koor “allemaal zangers” op, een leuke groep mensen die graag zingen.

Faire Feesten!

234-d-affiche-flyer CADEAUDAGEN-edities-10-2018 65 (1)

AANVERWANTE INFO


Zoeken