Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Geslaagd!

In de Academie Noord, campus Waterstraat 39, te Stabroek vond zondag 16 juni 2019 de proclamatie voor de leerlingen van het laatste jaar plaats.

Directeur Koen De Roovere prees het werk van de leerlingen en van leerkrachten, Jonas Thys, Cassy Kooymans en Louize Perdieus. Ook de ouders kregen een applaus voor de ondersteuning voor de creativiteit van hun kind.

Tijdens de expo stelden we alle werkjes ten toon, in de klassen kon men de werkjes van uiteenlopende genres bewonderen.

 

In de Academie Noord aan de Heuvels in Stabroek kunnen jongens en meisje terecht vanaf 6 tot 11 jaar. Ze krijger er 2 uur les op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Samen knutselen, tekenen en kleuren met allerlei materialen en hieraan plezier beleven dat is waar het kunstonderwijs in de academie voor staat. De leerlingen werken naar een hoogtepunt toe, de expo. Op het einde van het schooljaar stellen zij hun werk ten toon.

Inschrijvingen zijn gestart voor het nieuwe schooljaar
De inschrijvingen van nieuwe leerlingen, lagere graad 6 tot 11 jaar, gebeuren in het AC, Dorpsstraat 45, Stabroek op vaste permanentiedagen.

Kijk hiervoor op stabroek.be. Inschrijven kan tot uiterlijk 12 september. De plaatsen zijn schaars, dus als je je kindjes wil inschrijven, wees er dan snel bij.

 

Info contact: Sandra Degenaers 03/210 11 07 of sandra.degenaers@stabroek.be.Afbeelding 1
AANVERWANTE INFO


Zoeken