Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Hier zijn we terug!

Onze nieuwsbrief is enkele weken niet verschenen, maar daar komt nu opnieuw verandering in.

Sedert de invoering van de General Data Protection Regulation (GDPR) viel de mailing van onze nieuwsbrief stil. Enerzijds waren er technische problemen en anderzijds dient de nieuwe privacywetgeving uiteraard om je persoonsgegevens (nog) beter te beschermen. Het systeem werd afgelopen weken geoptimaliseerd en graag informeren we u met onze digitale nieuwsbrief verder over onze dienstwerkingen en beleidsbeslissingen. Uiteraard, als je daar akkoord mee gaat.

 

Je staat momenteel ingeschreven op onze nieuwsbrief. Wat betekent dit voor ?

 

De gemeente Stabroek is verwerkingsverantwoordelijk van de persoonsgegevens die worden verwerkt in het kader van onze nieuwsbrief. Wij verwerken deze gegevens conform ons privacybeleid. In dit geval gaat het om uw e-mailadres dat je ter beschikking stelde en waarnaar we onze e-nieuwsbrieven versturen.

 

Indien je dat in de toekomst verder wenst toe te laten dan moet  je niks doen. Wens je onze nieuwsbrieven niet langer te ontvangen, dan kan je dit ongedaan maken via onze uitschrijfmodule onderaan de nieuwsbrief. Je kan steeds terug inschrijven als je van gedacht verandert. Dit kan op de websitepagina voor nieuwsbrieven.

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken