Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Infoavond renovatie audits

Is je woning energiezuinig? Meer info is te verkrijgen op een infoavond donderdag 11 mei om 19u30.

Is je woning klaar voor de volgende 30 jaar? Zit je goed op het vlak van comfort? Is je energiefactuur niet te hoog? Of zou het toch beter kunnen? Wil je je woning renoveren, maar weet je niet waar te beginnen?

 

Je woning “energiezuinig” maken lijkt een hele opdracht. Met de renovatie audit willen wij je daarbij helpen. Tijdens deze audit wordt je woning onder de loep genomen door een expert. Alle onderdelen van je woning worden bekeken. Denk hierbij aan het dak, de gevels en de vloer, de beglazing, de verwarming, de verlichting, het waterverbruik, …

Ook de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboiler of zonnepanelen worden in kaart gebracht.

Het resultaat is een overzichtelijk verslag waarin allerlei maatregelen worden beschreven, specifiek voor jouw woning. Daarnaast krijg je ook advies over eventuele premies en financiering. Je kiest dan zelf welke maatregelen je kan en wil uitvoeren en welke bijhorende besparingen je daarmee kan realiseren. Sommige maatregelen vragen immers een grotere investering dan andere. Maar alle maatregelen geven een meerwaarde aan je woning en je comfort.

Voor het uitvoeren van de renovatie audits in het samenwerkingsgebied van IGEAN hebben

E-Manager en de energie coöperatieve Zuidtrant de handen in elkaar geslagen. Zij zullen de audits uitvoeren tegen een vooraf vastgestelde kostprijs en volgens een uniform stramien. Zo moet je zelf niet meer op zoek naar een partner en kan je snel van start gaan.

 

Wil je hierover graag meer informatie? Kom dan naar de infoavond die IGEAN samen met de gemeente en de verschillende partners organiseert op donderdag 11 mei om 19u30 in zaal de Kroon, ’t Oud gemeentehuis, Antwerpsesteenweg 2 te Kapellen.

 

Mocht deze datum je niet schikken, dan kan je ook steeds terecht op een infoavond in een buurgemeente. Je vindt alle data en verdere info terug op de website van IGEAN http://www.igean.be/.

 

 

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken