Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Kabelwerken in Kleine Molenweg

Kabelwerken in Kleine Molenweg

Van maandag 20 maart tot woensdag 22 maart 2017 worden kabel- en sleufwerken uitgevoerd in een deel van de Kleine Molenweg. Voor het verkeer betekent dit heel wat hinder. Om dit op te vangen wordt in Kleine Molenweg tijdelijk een enkele rijrichting (van Ettenhoven naar Dorpsstraat) ingesteld. Richting Hoevenen wordt een verkeersomleiding met enkele richting in ’s Hertogendijk en Rijstraat ingesteld.
Voor deze werken gelden volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

-       Van 20/03/2017 tot en met 22/03/2017 zal de Kleine Molenweg enkelrichting worden voor het verkeer komende van Ettenhoven. Voor het verkeer komende van de Dorpstraat wordt er plaatselijk een omleiding voorzien.

-       Van 20/03/2017 tot en met 22/03/2017 zal de ‘s Hertogendijk enkelrichting worden voor het verkeer komende van de Grote Molenweg. Voor het verkeer komende van Ettenhoven wordt er plaatselijk een omleiding voorzien.

-       Van 20/03/2017 tot en met 22/03/2017 zal de Rijstraat enkelrichting worden voor het verkeer komende van Ettenhoven. Voor het verkeer komende van de Hoge weHoge Weg wordt er plaatselijk een omleiding voorzien.

 

De Lijn 775 zal een omleiding volgen via Grote Molenweg.

 

Opdrachtgever van deze werken: Eandis.

Uitvoerende aannemer: Van den Berg nv uit Schelle.

AANVERWANTE INFO


Zoeken