Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Klasspel en quiz Jeugdboekenmaand

Klasspel en quiz Jeugdboekenmaand

Van 11 maart tot en met 5 april viert bib Stabroek naar gewoonte de Jeugdboekenmaand, een jaarlijks terugkerend initiatief van Iedereen Leest.

'Vrienden voor altijd’ is de slogan voor 2019, een editie bomvol prachtige jeugdboeken waarin de vriendschap wordt gevierd.

 

Alle kinderen van het derde tot en met het zesde leerjaar van de vier basisscholen uit de gemeente komen naar de bibliotheek om een bordspel rond het thema van de Jeugdboekenmaand te spelen. Gedurende vier weken komen een 40-tal klassen van Sint-Calasanz, De Rekke, Sint-Catharina en De Stappe beurtelings naar de bib in Stabroek en Hoevenen om het klasspel boordevol opdrachten, spelletjes en actievragen te spelen, met als hoofdthema ‘vriendschap’ in allerhande jeugdboeken uit de bib.

 

Bovendien mogen alle kinderen van de lagere school van zaterdag 16 maart tot en met zaterdag 30 maart individueel deelnemen aan de quiz van de Jeugdboekenmaand. Elke deelnemer mag een leuke prijs uitkiezen en bovendien maak je ook nog eens kans om 1 van de 9 boekenbonnen ter waarde van 25 euro te winnen. Kom dus zeker eens langs in de hoofdbib van Stabroek of filiaal Hoevenen en doe mee met de quiz!


AANVERWANTE INFO


Zoeken