Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Malafide verkoopspraktijken te Stabroek

Malafide verkoopspraktijken te Stabroek

Reeds enkele weken prijst een firma zichzelf via de telefoon aan om in onze opdracht een waterstaal te nemen van uw kraantjeswater. De gemeente Stabroek of Pidpa heeft geen opdracht verleent of samenwerking met deze firma. De firma probeert via deze truc een waterbehandelingstoestel te verkopen. Laat u niet vangen door verkoopstrucjes.Weet goed wat u ondertekent!  Vraag bedenktijd alvorens een overeenkomst of bestelbon te ondertekenen en informeer u zo nodig bij Pidpa (T 0800 90 300) of bij de gemeente (03 210 11 60) als onze namen worden misbruikt.

 

Meer info over hoe Pidpa echt te werk gaat en deze praktijken vind je op de website van Pidpa.

 

Zet nooit uw handtekening onder een document waarin staat dat u de 'verkoper' heeft uitgenodigd om thuis langs te komen. U loopt dan immers het risico om uw recht, om de koop-verkoop te herroepen binnen een termijn van 7 dagen, te verliezen.

Wil u online klacht neerleggen tegen agressieve of misleidende marktpraktijken, dan kan dit bij de Federale Overheidsdienst Economie, KMO, Middenstand en Energie.,

Bent u slachtoffer van twijfelachtige praktijken van een persoon (en niet van een betrouwbare onderneming), die bijvoorbeeld geld eist of met een list andere info heeft ontfutseld stap dan naar het lokale politiekantoor.


AANVERWANTE INFO


Zoeken