Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Openbaar onderzoek bouwkundig erfgoed provincie Antwerpen

Openbaar onderzoek bouwkundig erfgoed provincie Antwerpen

Het agentschap Onroerend Erfgoed opent op vrijdag 1 juni 2018 het openbaar onderzoek voor de vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed in de provincie Antwerpen. Het openbaar onderzoek sluit op maandag 30 juli 2018.

Het dossier kan geraadpleegd worden op de website van het agentschap: https://openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be/openbareonderzoeken/29

 

Het dossier ligt ter inzage in de bibliotheek van het agentschap Onroerend Erfgoed, Havenlaan 88, van maandag tot vrijdag, doorlopend van 9.00 tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat de kantoren gesloten zijn op 11 juli.

In het Anna Bijnsgebouw in de Lange Kievitstraat 111-113 in Antwerpen kan het dossier ingekeken worden na telefonische afspraak op 03 224 62 10.

 

Opmerkingen en bezwaren over feitelijkheden (het plan met de aanduidingen, de benaming en de erfgoedkenmerken) kunnen ingediend worden bij het agentschap Onroerend Erfgoed, t.a.v. Team administratie en procedures, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel. Dat kan aangetekend of tegen ontvangstbewijs.

 

Raadpleeg de folder over de vaststellingsprocedure en het openbaar onderzoek.

 

AFFICHE openbaar onderzoek Antwerpen -2018

AANVERWANTE INFO


Zoeken