Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Openbare fietsenverkoop

Het gemeentebestuur Stabroek gaat over tot een openbare fietsenverkoop op dinsdag 27 juni om 19u00 op het terrein van het gemeentemagazijn.

Voorwaarden openbare verkoop

De verkoop vindt plaats door middel van een openbare veiling. De goederen worden na opening van de veiling toegewezen aan de meestbiedende. Elk bod wordt ter plaatse gegeven in euro aan de veilingmeester die het gemeentebestuur Stabroek vertegenwoordigt. De lagere biedingen of elk ander bod dat tijdens of na de verkoop wordt ontvangen, worden verworpen. De biedingen worden gegeven in het Nederlands.

 

De goederen worden verkocht per stuk. De veilingmeester kan tijdens de veiling overgaan tot het samenstellen van een lot of meerdere loten en deze openbaar verkopen aan dezelfde voorwaarden.

 

De toewijzingsprijs wordt verhoogd met 10 % administratiekosten. De totale aankoopprijs wordt ter plaatse onmiddellijk afgerekend. De aankoop is niet BTW-plichtig.

 

De aangekochte goederen zijn onmiddellijk beschikbaar en worden bij voorkeur dezelfde dag door de koper meegenomen. Een afspraak voor het afhalen van de goederen kan gemaakt worden tijdens de veiling op voorwaarde dat de goederen binnen 7 werkdagen verwijderd worden. Stallingskosten worden aangerekend vanaf de 8ste werkdag. De stallingskost bedraagt 5 % van de totale aankoopprijs per dag en worden afgerekend op de financiële dienst, Dorpsstraat 45 te Stabroek voor dat de goederen definitief opgehaald worden in het gemeentemagazijn.

 

De goederen worden verkocht zonder enige garantie, noch wat betreft de aangeboden kwantiteit, kwaliteit of verborgen gebreken.

 

Verkoopplaats van de goederen

Gemeentemagazijn, Krekelberg 30 te Stabroek-Hoevenen

 

Bezichtiging van de goederen

Bezichtiging van de goederen is alleen mogelijk op dinsdag 27 juni van 18u00 tot 19u00 ter plaatse in het gemeentemagazijn, Krekelberg 30 te Stabroek-Hoevenen.

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken