Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Papiercontainers

Vanaf 26 november 2018 start de gemeente Stabroek samen met IGEAN met de ophaling van papier en karton in gele rolcontainers. Zo’n container is niet alleen handig in gebruik maar vermijdt rondvliegend en doorweekt papier op de dag van de ophaling. Het resultaat? Een schoner straatbeeld! We zetten graag de praktische informatie op een rijtje.

Papiercontainer = gemakkelijk in gebruik en schoner straatbeeld

 

Welk formaat kies je best?

Per gezin kan je beschikken over één gele container, waarin je het papier en karton voor een hele maand in kan verzamelen.

Je kan kiezen tussen twee formaten: 120 of 240 liter. Kies het formaat dat best past bij de hoeveelheid papier en karton die je meestal aanbiedt en volgens de plaats die je voor de container ter beschikking hebt.

 

Hoe bestellen?

Begin september ontvang je een brief met een speciale papier-Afvalkrant waarin alle informatie staat over de papiercontainers. In de brief vind je ook de nodige gegevens om de container online of telefonisch te bestellen.

 

Wanneer en hoe krijg je jouw papiercontainer?

De containers voor papier en karton worden eind november aan huis bedeeld.

 

Container niet verplicht

De aanbieding van papier en karton in een container is niet verplicht. Je mag het papier en karton nog steeds aanbieden in kartonnen dozen, papieren zakken of samengebonden met natuurtouw.

 

Meer info in de afvalkrant

 

papiercontainer 120 en 240 l 2

AANVERWANTE INFO


Zoeken