Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Scholenbeurs

Een gerichte schoolkeuze maken voor het secundair onderwijs kan enkel met een goede informatie. Deze vind je op de scholenbeurs die doorgaat op woensdag 8 februari in zaal Moorland.

De overstap van de basisschool naar het secundair onderwijs is een scharniermoment. Een grote stap voor uw kind én voor uzelf. Naar welke secundaire school uw kind zal gaan en welke studierichting uw kind zal volgen, zijn belangrijke beslissingen die u met uw kind moet maken.

Om de juiste keuzes te kunnen maken, is het belangrijk om u goed te informeren. Het gemeentebestuur en de onderwijsraad van Stabroek willen u daarbij helpen door een scholenbeurs te organiseren. Met deze scholenbeurs wil de gemeente de jongeren een goed gemotiveerde schoolkeuze laten maken.

 

Op een scholenbeurs stellen de secundaire scholen uit de nabije omgeving van Stabroek zichzelf voor. Elke school heeft een stand waar u terecht kan voor informatie over de werking, visie en de studierichtingen en -mogelijkheden van de school.

Na de eerste ontmoeting kunnen de jongeren nadien de scholen van hun voorkeur bezoeken tijdens de opendeurdagen.

 

De scholenbeurs vindt plaats in zaal Moorland, Sportweg 1 te Stabroek (achter het gemeentehuis) op woensdag 8 februari as. vanaf 16u00 tot 20u00.

 

Scholenbeurs 2017

Deelnemende scholen

 

Brasschaat
KTA Brasschaat

 

Ekeren
Moretus Ekeren
Koninklijk Atheneum Ekeren

Essen
College Eucharistisch Hart
Don Bosco Mariaberginstituut 
Atheneum Erasmus Campus Essen
Sint Jozefinstituut

Kapellen
Mater Salvatoris
KTA Kapellen
Atheneum Irishof

 

Kalmthout
GITOK
Instituut Heilig Hart Kalmthout

Merksem
JOMA
Sint Eduardusinstituut

Stabroek
PITO Stabroek
KTA Kapellen, campus Stabroek

 

Antwerpen
PIVA Antwerpen

AANVERWANTE INFO


Zoeken