Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Archief/oude en vervallen berichten / Sociaal verhuurkantoor het SAS

Sociaal verhuurkantoor het SAS

Kennismaking met het sociaal verhuurkantoor het SAS.

Wie in Stabroek op zoek is naar een sociale huurwoning, kan onder andere terecht bij Sociaal Verhuurkantoor (SVK) Het Sas uit Sint-Job-in-‘t-Goor.

 

Deze huisvestingsmaatschappij begeleidt kwetsbare doelgroepen in de zoektocht naar een betaalbare huurwoning. Dat doen ze door woningen van privéverhuurders te huren en deze onder te verhuren aan kandidaat-huurders. Dat heeft verschillende voordelen voor alle partijen: het SVK verzorgt de administratie van de verhuurders, die meteen zeker zijn van hun inkomsten in ruil voor een redelijke huurprijs. Daarnaast zorgt het SVK ervoor dat de huurder de huurovereenkomst respecteert. Tegelijkertijd wordt gecontroleerd dat de woning kwaliteitsvol is én blijft. Een win-win situatie dus.

Concreet ondersteunt het SVK mensen die omwille van verschillende redenen (lage scholing, zwakke gezondheid of andere omstandigheden) weinig kans maken om een woning te vinden via de private markt. Dit jaar viert SVK Het Sas zijn 20-jarig bestaan. Voor deze gelegenheid werd een animatievideo gemaakt.

Het Sas contacteren voor meer info kan je als volgt:

INFO: info@svk-hetsas.be of T 03 690 09 39

Website www.svk-hetsas.be 


 

AANVERWANTE INFO


Zoeken