Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Speelgoedbeurs

Op zaterdag 20 oktober organiseert de gemeentelijke dienst duurzaamheid een grote speelgoedruilbeurs in het Jeugdcentrum

Iedereen heeft ergens wel speelgoed liggen waar amper mee gespeeld is, of waar de kids ondertussen te groot voor zijn. Ook dvd’s en computerspelletjes liggen soms lang in de kast zonder dat er (nog) naar gekeken wordt. Nieuwe spelletjes, speelgoed, dvd’s,… zouden ongetwijfeld wél terug leuk zijn! Daarom deze ruilbeurs: met jouw spullen maak je iemand anders blij en zelf kan je ook iets nieuws komen kiezen. Tegelijkertijd verkleinen we de afvalberg.

 

Wat wel? Gezelschapsspelletjes, speelgoed, blokken, poppen, auto’s, buitenspeelgoed, boeken, strips, dvd’s.

Wat niet? Knuffels en videocassettes (VHS).

 

Voorwaarden:

-       De spullen kunnen worden binnengebracht op de dienst duurzaamheid (gemeentehuis, 2e verdiep) van maandag 1 tot en met woensdag 17 oktober, dit tijdens de gewone openingsuren (maandag van 9u-12u en 13u30-16u; dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u-12u; woensdag van 13u30-16u).

 

-       Alles dat wordt binnengebracht moet in goede en propere staat zijn. De organiserende dienst bepaalt of de spullen al dan niet aanvaard worden, en de waarde ervan.

 

-       Mensen die speelgoed binnenbrengen, krijgen hiervoor jetons waarmee ze zelf op de dag van de speelgoedruilbeurs spulletjes kunnen ‘kopen’. Deze jetons zijn niet geldig voor drank, snoep,… 

 

-       Je ontvangt voor maximum 15 items jetons.

 

-       Bezoekers die wel spullen wensen te kopen maar niets konden binnenbrengen, kunnen op de dag van de beurs jetons aankopen aan 2 euro per stuk. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel.

 

Meer info via dienst duurzaamheid, 03 210 11 55 of duurzaam@stabroek.be

 

Speelgoedbeurs, zaterdag 20 oktober van 10u00-13u00 in zaal JOS, Kerkstraat te Hoevenen.

 

flyer horizontaal

AANVERWANTE INFO


Zoeken