Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Sportlaureaten gekozen

Op 22 maart jl vond de jaarlijkse sportviering plaats in zaal Moorland in Stabroek, een event waarop straffe sporters uit de gemeente gehuldigd worden.
Niet alleen de sportkampioenen kwamen aan bod, ook vrijwilligers werden in de bloemetjes gezet. Lokale sportclubs hebben sinds de gelegenheid om jaarlijks 1 vrijwilliger naar voren te schuiven die door de gemeente gehuldigd wordt.

De Sportraad deed tijdens de avond dan ook een warme oproep aan de sportclubs om zeker van deze mogelijkheid gebruik te blijven maken. 

Men onderlijnde het belang van deze vrijwilligers  voor de clubs en sportbeleving in het algemeen.

 

De karatekas van Ookami Dojo zorgden voor een leuke onderbreking van de viering met een knappe demonstratie.

 

De welverdiende winnaar van de jeugdtrofee dit jaar was Jana Caremans.  Deze 17-jarige FIS-ski-kampioene kaapte vele Belgische titels in de wacht en heeft onlangs deelgenomen aan de Jeugd Olympische Spelen.

3 clubs waren genomineerd voor de clubtrofee: Ookami Dojo (karate), Handboogclub St. Sebastiaan en de Top Beachvolleybal Academie.  Het zijn clubs die groeien, inzetten op jeugd en gewoon…heel goed bezig zijn!

De Top Beachvolleybal Academie mocht de clubtrofee mee naar huis nemen.

 

Jade Smits werd Sportlaureaat van het jaar.  Met haar indrukwekkend palmares won Jade van 2014 tot 2018  steeds de jeugdtrofee, om dit jaar (terecht) de hoofdprijs weg te kapen!

 

sportviering collage

AANVERWANTE INFO


Zoeken