Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Heb jij het ook graag lekker warm voor minder geld?

Heb jij het ook graag lekker warm voor minder geld?

De winter kondigt zich aan. Een tijd om je in je knusse zetel onder een dekentje te nestelen. Maar hoe krijg je je woning lekker warm met een lage energiefactuur?

Wel? Nodig onze verwarmingscoach eens uit bij je thuis.

De coach geeft je advies en tips op maat. Omdat niet iedereen dezelfde levensstijl, leeftijd, gezinssituatie, werktijden of woning heeft, is zo’n persoonlijk advies extra waardevol. 

Zo’n gratis huisbezoek vraag je eenvoudig aan op de website van de provincie Antwerpen of via de gemeentelijke dienst duurzaamheid, tel. 03 210 11 55.

 

Verwarmingscoach Stabroek: André D’hoine 

 

Waarom wou jij graag verwarmingscoach worden?  

Milieubewust zijn is een tweede natuur voor me. Ik ben met pensioen maar nog steeds lid van de gemeentelijke milieuraad. Ik zet me bovendien zeer graag in als vrijwilliger. Als verwarmingscoach kan ik mijn opgedane kennis en ervaring ten dienste stellen van anderen. Ik stel dan ook alles in het werk om mensen echt te helpen.

 

Waarbij help je de mensen als je bij hen langsgaat?

In de eerste plaats verstrek ik advies. Ik bestudeer eerst de werking van de verwarmingsinstallatie en de thermostaat en leg dit daarna uit. Ik vertel ook hoe je je thermostatische kranen best gebruikt. Het is niet mijn taak om actief zaken aan te passen. Ik kan mensen wel doorverwijzen naar een vakman. Daarnaast bekijk ik wat voor de bewoners zo comfortabel maar tegelijk ook ecologisch en economisch mogelijk is.

 


AANVERWANTE INFO


Zoeken