Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Putse Grensfeesten

Putse Grensfeesten

Op zondag 24 juni vinden in het centrum van Putte de Grensfeesten plaats. Puttestraat en Ertbrandstraat zijn volledig verkeersvrij. Dit gaat gepaard met enkele tijdelijke verkeersmaatregelen en een lokale omleiding.

Op zondag 24 juni tussen 7u00 en +/- 22u00 (tot vrijgave van de politie) is alle verkeer verboden op Douaneplein, in Puttestraat, Ertbrandstraat, Lepelstraat (deel tussen Puttestraat en Kleine Lepelstraat) en Moretuslei (deel tussen Kasteeldreef en Puttestraat). 

 

Het is verboden stil te staan en te parkeren in volgende straten: Puttestraat (parkeervakken ter hoogte van het Douaneplein, reeds vanaf 20 juni) en AC Swinnesstraat (deel tussen Plantinlaan en Puttestraat).

 

Er wordt tevens tussen 7u00 en +/- 23u00 éénrichtingsverkeer ingesteld in:

- AC Swinnesstraat, tussen Plantinlaan en Dyonisiusstraat (toegelaten rijrichting is naar Plantinlaan).

 

Van zaterdag 23 juni tot maandag 25 juni is het verboden stil te staan en te parkeren in een gedeelte van Kasteeldreef en Veldstraat (deel) voor de ontsluiting van de autobussen.

 

Op zondag 24 juni is het verboden stil te staan en te parkeren in Lepelstraat om  dubbelrichtingsverkeer mogelijk te maken aangezien ontsluiting via Veldstraat onmogelijk is.

 

Verkeersdoorstroming

Lokale omleiding voor doorgaand verkeer:

- Van Stabroek richting Nederland/Putte: via N111/Klinkaardstraat afslaan in Grensstraat en lokale omleiding volgen.

- Van Kalmthout naar Nederland/Putte: via N111/Klinkaardstraat, afslaan in Grensstraat, lokale omleiding volgen naar Sint Dionysiusstraat (Nederland), AC Swinnesstraat, Plantinlaan naar Hoogeind/N111.

- Nederland naar Stabroek: via Europalaan, AC Swinnesstraat en Plantinlaan Driehoek/Hoogeind N111.

 

De Lijn

De Lijn richting volgt zondag 24 juni 2018 een omleiding. De halte Moretuslei wordt niet bediend.

De Lijn volgt een omleiding via Driehoek naar Plantinlaan. Ze maakt een lus via De Pretlaan – Steenlandlaan – Plantinlaan naar Driehoek.

Op dit traject wordt er een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd. Er wordt een vervanghalte voorzien ter hoogte van het kruispunt Steenlandlaan en Plantinlaan.

 

Minder hinder tips 

Informeer uw bezoekers over de verkeerssituatie.

Zoek een geschikte plaats voor uw auto moest u zich toch verplaatsen.

AANVERWANTE INFO


Zoeken