Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Riolering Beukenlaan

Riolering Beukenlaan

Wat is er aan de hand met de riolering in de Beukenlaan?

Het stond al gepland dat In het najaar van 2018 de gemeente Stabroek riolerings-en wegeniswerken ging uitvoeren in Beukenlaan. Het is al langer geweten dat de riolering in slechte staat verkeerde en van kortbij werd opgevolgd met oa. tussentijdse camera-inspecties.

Na dergelijke tussentijdse camera-inspectie werd vastgesteld dat de riolering op sommige plaatsen in de Beukenlaan nog verslechterd was, zodanig dat het risico op instorting realistisch is. Om de veiligheid te garanderen werden enkele verkeersmaatregelen en aangepaste circulatie opgelegd in de zone waar er een acuut gevaar is.

Dit is de zone vanaf huisnummer 48 tot net voorbij de Lindenlaan. Hier heeft de gemeente het voetpad afgebakend en mag er langs deze zijde niet geparkeerd worden. Ter hoogte van de opritten zijn er rijplaten voorzien, zodat deze toegankelijk blijven met de wagen. De Lindenlaan wordt aan de zijde van de Beukenlaan afgesloten voor het verkeer. Een lokale omleiding voor het autoverkeer werd eveneens ingesteld. We vragen uw begrip voor de hinder die hiermee gepaard gaat.

 

Op dit moment wordt onderzocht of de geplande werken in de Beukenlaan vroeger kunnen starten of dat er een tijdelijke oplossing kan voorzien worden tot de start van de werken op het geplande tijdstip in het najaar. Zodra deze studie is afgerond kan het gemeentebestuur een beslissing hieromtrent nemen en verder communiceren.

 

Hebt u ondertussen nog vragen over de rioleringswerken, dan kan u alle werkdagen tussen 8u00 en 19u00 terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via mail contact@aquafin.be. Bij noodgevallen kan u buiten de werkuren en in het weekend gebruik maken van het gratis noodnummer: 0800 16 603.

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken