Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws / Nieuwsoverzicht / Wegenwerken Abtsdreef

Wegenwerken Abtsdreef

Van 12 tot 16 augustus is Abtsdreef afgesloten voor alle auto- en vrachtverkeer wegens renovatiewerken aan de betonplaten van het wegdek.

De werken worden uitgevoerd in een werfzone vanaf de vestiging Cubanatie tot aan het kruispunt met de Dorpsstraat. Deze werfzone is afgesloten voor alle verkeer.

 

De aannemer zal 15 betonvakken opnieuw stabiliseren/oppersen en vastleggen. Dit veroorzaakt grote verkeershinder omdat de aannemer het volledig gebruik krijgt van de betrokken werfzone om de werken in veilige omstandigheden uit te voeren.

De behandelde betonvakken moeten ook minimaal 3 volledige dagen uitharden.

De werken zijn ook weersafhankelijk. Bij te hoge temperaturen schuiven de werken een dag op. 

 

De verkeerssituatie tussen maandag 12 augustus vanaf 06u00 en vrijdag 16 augustus 17u00 is als volgt (afhankelijk van de weersomstandigheden of onvoorziene gebeurtenissen):

 

- Abtsdreef tussen Dorpsstraat en Cubanatie + Werfken: alle verkeer wordt verboden, met uitzondering van fietsers en bromfietser klasse A. In deze werfzone is het verboden te parkeren en stil te staan.

De bedrijven op de site Colruyt zijn bereikbaar via Esdoornlaan. Outdoor activiteiten Stafort en Cubanatie zijn bereikbaar via afrit Berendrecht.

Bewoners van Abtsdreef en Werfken vinden een alternatieve parking op de site Colruyt (ingang via poort Esdoorlaan), op het grasveld naast de parking.

 

- Esdoornlaan: stilstaan- en parkeerverbod aan de poort naar de Colruyt parking. 

 

De verkeersomleiding in vermelde periode tussen Berendrecht/Zandvliet en Stabroek verloopt via de A12.

Ook de bussen van de Lijn zullen vanaf maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus deze omleiding volgen en dit in beide richtingen. Omleidingsbericht.

De haltes van de Lijn in Abtsdreef worden deze periode niet bediend. Het bedrijfstransport haven volgt de omleiding van de lijnbussen.

 

Voor vragen in verband met deze werken kan u altijd de dienst gemeentewerken contacteren via mail naar gemeentewerken@stabroek.be

abtsdreef

AANVERWANTE INFO


Zoeken