Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Stabroekse Verenigingen

2011 verenigingsgids

Wie in Stabroek woont, hoeft zich niet te vervelen. In onze gemeente zijn tal van mogelijkheden om uw vrije tijd in verenigingsverband door te brengen, zowel op sportief, cultureel en muzikaal gebied. Ook de gemeente organiseert enkele evenementen waaraan u op verschillende manieren kan participeren.
 
In de activiteitenkalender Uit in Stabroek vindt u een overzicht van culturele activiteiten van de Stabroekse verenigingen.

 

Onze verenigingen stellen zich graag voor aan het publiek. In de verenigingsgids vind je alvast een overzicht van alle verenigingen (cultuur, sport, senioren en jeugd) die aangesloten zijn bij een gemeentelijke adviesraad. Wil je meer weten over een vereniging, aarzel dan niet om de contactpersoon op te bellen, te schrijven of te mailen.

 

Download uw exemplaar van de verenigingsgids Stabroek.

 
Zijn de gegevens van de verenigingen niet langer correct, dan ontvangen wij graag uw correcties. Mail uw nieuwe gegevens naar Tine Heymans.
 

Op verschillende plaatsen in Stabroek staan elektronische infozuilen of lichtkranten. Die staan ter beschikking van de verenigingen voor het aankondigen van activiteiten van culturele en sociaal-culturele aard, van sport en algemeen nut.

Boodschappen voor de lichtkrant geef je via het e-formulier. De boodschap wordt maximum twee weken voor de activiteit op de lichtkrant geplaatst. Een lichtkrant heeft 6 regels van 20 karakters, gelieve hier rekening mee te houden. Wil je een activiteit laten publiceren op de lichtkrant? Open dan hier de elektronische aanvraag.
Indien u meer informatie wenst over de verenigingen, neem dan contact op met de diensten sport en cultuur in het administratief centrum of met de jeugddienst in het sociaal centrum.
 

Vrijwilligerswerk

Wenst u zich in te zetten voor een vereniging? Neem contact op met een verantwoordelijke of ga eens kijken op vacaturedatabank. Hier worden vacatures gepost door verenigingen actief in onze gemeente. Ziet u het ruimer, kijk dan op de website van het steunpunt vrijwilligerswerk.

AANVERWANTE INFO


Zoeken