Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Zaal Moorland

Bijzondere bepaling voor zaal Moorland:

  1. Vrijdag, zaterdag en zondag worden voorbehouden voor socio-culturele activiteiten.
  2. De aangestelde leverancier (= uitbater tenniskantine) beheert het drankengebruik in de zaal, hierna genoemd als leverancier. De bestelling wordt rechtstreeks overgemaakt aan de leverancier en dit uiterlijk 7 werkdagen voor de huurperiode.
  3. Er mogen in de zaal geen dranken en versnaperingen worden verkocht die niet zijn besteld bij de leverancier tenzij anders wordt overeengekomen.
  4. Gebroken en verloren voorwerpen dienen te worden gemeld en vergoed. De vergoeding wordt vermeld op de factuur van de leverancier. Deze vergoeding bedraagt de aankoopprijs van het te vervangen materiaal.
  5. Gerechten mogen enkel in de keukens worden bereid.
  6. De gebruiker zorgt ervoor dat tijdens de activiteit het publiek op een behoorlijke manier zijn drankrecipiënten kan wegzetten.
  7. De parketvloer mag enkel met licht bevochtigde dweilen met gepast detergent worden gereinigd. Ook eventueel gemorste dranken worden zo verwijderd.
  8. Enkel gebruikers die hiervoor toelating hebben gekregen mogen geluidsinstallatie en toneelverlichting gebruiken. De spots mogen worden gericht, gefocust, gedraaid en van kleurfilters voorzien, die de gebruiker zelf voorziet. De spots mogen onder geen beding worden verhangen.
  9. De sportberging mag onder geen beding worden gebruikt als uitbreidingsruimte voor activiteiten in de zaal. Zij kan enkel worden gebruikt als tijdelijke berging voor verpakkingsmateriaal van ingehuurde geluids- en lichtinstallaties en dergelijke.  

 

Zaal Moorland sluit om 01u00, behalve op vrijdagnacht, zaterdagnacht en de nacht voorafgaand aan een feestdag wordt gesloten om 05h00.

Overtredingen van de gebruikersregels leidt tot sanctionering.

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken