Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Bewakingscamera's

camera

De bewakingscamera’s en alarmsystemen worden aangegeven bij het elektronisch loket van de politiediensten. Ga naar http://www.aangiftecamera.be/  

Dit is de enige manier om de aangifte te doen. Het is dus niet nodig om naar het commissariaat te gaan van de lokale politie.

Voor de toegang tot het elektronisch loket dient men zich te identificeren door middel van zijn elektronische identiteitskaart, een burgertoken, of een unieke veiligheidscode via een mobiele applicatie. Indien u een aangifte wil indienen voor een rechtspersoon, is het dus nodig om die te kunnen vertegenwoordigen.

Opgelet: deze aangifte moet jaarlijks bevestigd worden (valideren).

 

 

Heeft u een vraag over dit nieuwe aangiftesysteem? Bezoek de website of contacteer de helpdesk "camera" van maandag tot vrijdag tussen 9u00 en 17u00 op het volgende nummer: 02 739 42 80 of op het mailadres helpdeskcamera@eranova.fgov.be.

 

 

Meer info vindt u op de website van de Besafe.

 

In hetzelfde loket vindt u ook de procedure voor de alarmsystemen. Alarmsystemen die gebruik maken van een buitensirene, buitenlicht of een meldsysteem moeten geregistreerd worden. Lees er meer over op de website van besafe.

 

 

 

 

 

 

 

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken