Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bestuur / Geschenkbonnen

Geschenkbonnen

Geschenkbon SpecimenBij heel wat ondernemers in onze gemeente kunt u terecht met de Stabroekse geschenkbon. Dit is een betaalmiddel, ter waarde van 5 en 10 euro, dat als geschenk kan worden gebruikt. Diegene die de geschenkbonnen krijgt, kan deze bij een deelnemende handelaar/ondernemer besteden, en dit binnen een periode van één jaar.

  •  
  •  

 

  • Dankzij de geschenkbon moet u het hoofd niet meer breken over een geschikt geschenk, de geschenkbon kan besteed worden aan een zeer breed gamma van producten.
  • De geschenkbonnen zijn te koop in het administratief centrum Dorpsstraat 45 te Stabroek of in het Sociaal Huis Kerkstraat 35 te Hoevenen.

 

We hopen alvast dat u veel plezier zult beleven aan deze geschenkbonnen.

Deelnemende ondernemingen

Stabroek Sticker

Deelnemende handelaars zijn duidelijk herkenbaar! Ze maken zich bekend met een sticker aan hun etalageraam of deur. De klant weet zo onmiddellijk of hij/zij in deze winkel terecht kan met de geschenkbonnen.

Handelaars en ondernemingen kunnen nog altijd aansluiten!

 

deelnemende handelaars

 

Gebruiksregels

  1. De geschenkbon wordt aanvaard bij alle deelnemende handelaars in Stabroek.
  2. Hij wordt uitsluitend gebruikt bij contante aankopen. Als het bedrag van de aankopen de waarde van de bon overschrijdt, dan wordt het verschil door de klant bijbetaald volgens de gebruikelijke betalingswijze.
  3. Hij mag niet ingeruild worden tegen geld of een ander betaalmiddel, zelfs niet gedeeltelijk.
  4. Hij wordt niet vervangen in geval van verlies.
  5. Alleen originelen worden aanvaard.
  6. Geschenkbonnen mogen na hun vervaldatum niet worden meer geaccepteerd/uitgegeven.

 

Informatie voor ondernemers

De deelnemende ondernemer kan de geschenkbon bij de gemeente komen omwisselen. Dit doet u op het administratief centrum, Dorpsstraat 45 te Stabroek. De financiële dienst zorgt er dan voor dat het geld binnen de 2 weken op uw rekening wordt gestort.

Ondernemers in Stabroek kunnen zich nog altijd melden om deel te nemen aan dit systeem. Instappen in het systeem is gratis en kan op elk moment. Deelnemen aan de actie betekent dat u de geschenkbon aanvaardt als betaalmiddel. Door enkele administratieve verplichtingen na te komen, wordt het volledig bedrag van de ingediende bonnen teruggestort. Het afgifteborderel kan u steeds downloaden in het e-loket in de rubriek ‘geschenkbonnen’.

Om deel te nemen volstaat het om een mail te sturen naar de onthaal@stabroek.be met vermelding dat u deelneemt aan het systeem geschenkbonnen, de naam van de zaak en de verantwoordelijke, ondernemingsnummer, het (mail)adres en telefoonnummer. Op dezelfde eenvoudige manier kan u terug uitstappen.

 

Meer info

Meer informatie over de geschenkbon kan je krijgen bij het gemeentelijk onthaal, tel 03 568 80 80 of mail naar onthaal@stabroek.be.

 


AANVERWANTE INFO


Zoeken