Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Toegankelijkheid

De software van Green Valley, Digigemeente 2008, voldoet aan de Anysurfer richtlijnen en biedt een optimale toegankelijkheid voor mensen met een functiebeperking.

 

Wanneer inhoud wordt afgedrukt via de standaard afdrukopdracht wordt een printervriendelijke versie gegeneeerd. U kan ook gebruik maken van het navigatie printer element dat op elke scherm wordt aangeboden.

 

In deze website wordt een groot gedeelte van de informatie als PDF-bestand aangeboden die we maximaal toegankelijk willen aanbieden. Om dit type documenten te kunnen raadplegen, moet u Adobe Acrobat Reader hebben geïnstalleerd. U kan deze gratis op uw computer installeren als u op deze link klikt en de instructies volgt.

In een aantal gevallen worden deze PDF-bestanden door externen aangeleverd en bevatten ze grafieken en tabellen die niet converteerbaar zijn in tekst. Personen met een functiebeperking op dit vlak en die de inhoud van deze documenten willen lezen, kunnen contact opnemen met de informatieambtenaar.

 

Informatie over de browsermogelijkheden

U kunt elke browser als standaardbrowser instellen en de toegang tot elke browser in- of uitschakelen. U kunt browsers toevoegen aan de computer en de toegang tot Internet Explorer ingeschakeld laten. U kunt deze echter ook eenvoudig uitschakelen. Wilt u Internet Explorer uitschakelen? Klik hier voor meer informatie.

Wilt u een andere brouwers kiezen, dan kan u terecht op Browserschoice.eu. Tijdens het downloaden worden er door windows wellicht vragen gesteld. Dit is een standaard gebeuren in windows om de beveiliging te verbeteren, het is niet omdat u een andere browsers verkiest.

AANVERWANTE INFO


Zoeken