Jeugdhuis 't Kot

Jeugdhuis 't Kot is een plek voor de jeugd van Stabroek en omstreken, voor jong en minder jong volk, een plaats om te genieten van een drankje, te shaken op de dansvloer, ... .

Boven hebben we een gezellige lounge, met comfi zetels, kortom hier vergeet je al uw zorgen.

We voorzien drankjes aan belachelijke democratische prijzen:

  • Alle frisdranken, water, kriek en pintjes aan € 1,50.
  • Duvel aan € 2,50.
  • Regelmatig speciale biertjes (Seef, La Chouffe, Salistos, Desperados, ...) aan € 2,50.
  • Wijn en allerlei cocktails aan super solden prijzen.

Jeugdhuis 't Kot is niet alleen een gezellig praatcafé in het jeugdcentrum JOS, maar een jeugdhuis in de brede zin van het woord. Met grote regelmaat worden er optredens, fuiven en andere activiteiten georganiseerd. Beginnende bandjes die graag wat willen optreden of DJ's die hun talenten willen tonen, ... kunnen ook zeker bij ons terecht.

Jongeren kunnen zich hier samen met andere inzetten voor een beter jeugdhuis. Je kan hier ervaring opdoen over feestjes of optredens organiseren, vergaderen, etc. 

Via de pagina van jeugdhuis 't Kot, ontdek je welke activiteiten hier in de toekomst zullen plaatsvinden, maar je vindt hier ook de foto's van voorbije activiteiten en andere belangrijke informatie.

Is tooghangen jouw favoriete hobby?

Kick je op concerten, is muziek maken jouw ding, filmavondjes en fuiven organiseren? Kom dan snel eens langs in het jeugdhuis!

Meer info over het jeugdhuis in corona-tijden vind je steeds terug op onze facebookpagina. 

 

Tot snel?

 

logo t Kot