Over Stabroekmobiel

stabroek mobiel facebook

Contact

Gemeentewerken
Gemeentehuis
Dorpstraat 99
2940 Stabroek
België

Inleiding

Doel van deze site: communiceren van de grote wegwerkzaamheden en hun impact op de lokale mobiliteit 
 
In Stabroek zijn enkele grote wegwerkzaamheden gestart en liggen er nog heel wat plannen klaar voor de komende jaren. Ondanks al die wegwerkzaamheden wil  Stabroek bereikbaar blijven. 

Deze projectwebsite brengt je actuele informatie en is bedoeld om de hinder bij wegwerkzaamheden tijdig aan te kondigen. Deze info wordt ook opgenomen in onze e-nieuwsbrief waarvoor je kan inschrijven. We ontsluiten de belangrijkste info ook via onze facebook en twitter pagina’s zodat de informatie op een eenvoudige en snelle manier kan worden gedeeld.

Dit initiatief wordt genomen door het gemeentebestuur Stabroek en richt zich daarbij zowel tot Stabroekenaren, als bezoekers, ondernemers en hun klanten. Die krijgen niet alleen correcte en zeer actuele informatie aangereikt, maar komen er ook te weten hoe de verkeerssituatie is en welke omleidingen voorzien zijn.
 
De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker van deze site worden beschouwd. Indien iemand specifiek of persoonlijk advies nodig heeft, kan je steeds de bevoegde diensten hierop bevragen. 

Voor ondernemers, bewoners en bezoekers
Ondernemers vinden op de site de meest actuele informatie over de bereikbaarheid van hun handelszaak evenals info over de planning en over wijzigingen in verband met de uitvoering van de werken. Er zijn ook enkele links. Als ondernemer kan je de klanten erop wijzen dat er op de website stabroekmobiel.be info staat met de meest optimale omleidingsweg naar je handelszaak. Om je hierbij te ondersteunen reikt de gemeente een banner waarmee je stabroekmobiel.be bekend kan maken.