Scholenbeurs

  • 5 januari 2021

Je kind zit momenteel in het vijfde of zesde leerjaar van de basisschool. Weldra zet je kind de eerste stappen in het secundaire onderwijs. Momenteel gooit corona nog steeds roet in het eten van alle evenementen. De overstap van basisschool naar secundair onderwijs is een scharniermoment. Een grote stap voor je kind én voor jezelf… 

Naar welke secundaire school je kind zal gaan en welke studierichting je kind zal volgen, zijn belangrijke beslissingen die je met je kind moet maken.

Om de juiste keuzes te kunnen maken, is het belangrijk om je goed te informeren. 
Het gemeentebestuur en de onderwijsraad van Stabroek willen je daarbij helpen door een digitale scholenbeurs te organiseren.  Met deze digitale scholenbeurs wil de gemeente de jongeren een goed gemotiveerde schoolkeuze laten maken. 

WAT
Op een scholenbeurs stellen de secundaire scholen uit de nabije omgeving van Stabroek zichzelf voor. Elke school zal een digitale toelichting geven (data en uren zie affiche). Er zullen 16 scholen deelnemen. 

LOCATIE
Digitale toelichting. Je schrijft in via de link hieronder. Inschrijven kan t.e.m. 15 februari 2021. Vanaf dan kan je een uitnodiging verwachten via Teams met een link die je aanklikt de dag van de toelichting.

TIJDSTIP
Zie affiche.

PRIJS
Gratis. 
Kleine wijziging met voorgaande jaren, je dient je wel in te schrijven. Inschrijven doe je via volgende link: Inschrijving scholenbeurs
Er is geen beperking op het aantal deelnames. 

In het kader van contacttracing bewaren wij jouw persoonsgegevens 14 dagen. Je geeft met de inschrijving voor de scholenbeurs hiervoor je toestemming.
De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden. 

 

Contact

Flankerend onderwijsbeleid
Administratief centrum
Dorpsstraat 45
2940 Stabroek
België