Vrijwilligerswerk Stabroek

Informatienota vrijwilligerswerk Stabroekhelpt

Onderteken de vrijwilligersnota

 

Lokaal bestuur Stabroek lanceert Stabroek Helpt: centraal platform voor hulp tijdens corona-crisis

We trachten de hulpvragen van inwoners van Stabroek te matchen met vrijwilligers die zich hiervoor hebben opgegeven. Zo hopen we voor zoveel mogelijk mensen iets te betekenen. In deze tijden is een warm gebaar veel waard.  
 

Heb je hulp nodig?  

Lokaal bestuur Stabroek bundelt alle hulpvragen. Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen, via een van onderstaande manieren:  

We bekijken alle vragen en contacteren je wanneer we een geschikte vrijwilliger gevonden hebben. We behandelen alle vragen strikt vertrouwelijk.  

Wil je zelf helpen? Registreer je dan als vrijwilliger via www.impactdays.be/stabroekhelpt  

Om met de woorden van Rik Frans, burgemeester, af te sluiten: "Zorg goed voor elkaar, zorg goed voor jezelf."  

 

 

vrijwilligers databank

Het lokaal bestuur Stabroek maakt werk van een vrijwilligersbeleid.

Ben jij ouder dan 16 jaar en heb je zin om bij te dragen als vrijwilliger aan een van de vele projecten van ons bestuur of van de vele verenigingen en organisaties op ons grondgebied? 

Raadpleeg dan de vacatures via onze vacaturedatabank. Vind je niet meteen iets naar je zin? Neem dan contact op met het vrijwilligersloket; samen zoeken we naar een match  tussen jouw engagement en een gepaste vrijwillige functie. 

We organiseren op regelmatige tijdstippen vormingen voor alle vrijwilligers van Stabroek. Zonder vrijwilligerswerk zou onze gemeente niet zo warm zijn dus drukt het bestuur ook zijn waardering uit naar alle vrijwilligers. 

Je kan hieronder ook algemene informatie terugvinden over de vrijwilligerswetgeving, je rechten en plichten als vrijwilliger en als organisatie, gratis vrijwilligersverzekering, ... 

Contact

Vrijwilligerswerk Stabroek
Kerkstraat 37
2940 Stabroek
België

Nieuwsbrief van Stabroekhelpt