UiT in Stabroek

Plaats ook jouw activiteit in de kijker!

Wil je graag maximale zichtbaarheid van jouw activiteiten in Stabroek Info en op de website van Stabroek? Dat kan! Jij hoeft ze enkel tijdig in te voeren op www.uitdatabank.be.

Stabroek bruist!

Als enthousiaste organisator wil je graag dat jouw activiteit of evenement zo breed mogelijk bekend gemaakt wordt. Het lokaal bestuur wil je daar graag in ondersteunen. Iedereen geniet namelijk van een zo ruim mogelijk activiteitenprogramma. Samen kunnen we tonen dat Stabroek leeft!

Je voert activiteiten in die publiek toegankelijk zijn en een vrijetijds- of culturele inslag hebben. Een uitgebreide handleiding kan je hier terugvinden: handleiding uitdatabank.be 

De beheerders behouden zich het recht om ingevoerde gegevens die in strijd zijn met de regels af te wijzen voor publicatie. https://helpdesk.publiq.be/hc/nl/articles/360008702459-Welke-activiteiten-mag-ik-invoeren-in-UiTdatabank-

Stabroek is een UiT-gemeente

Het UiT-netwerk is een overkoepelend netwerk van steden, gemeenten en regio's die samenwerken op het gebied van cultuur- en vrijetijdscommunicatie. Onder de noemer UiT vind je alle activiteiten in onze gemeente, regio of zelfs heel Vlaanderen. Staat jouw activiteit open voor iedereen? Dan kan je ze via www.uitdatabank.be de wereld insturen. We wenden de lokale communicatiekanalen aan maar je activiteit komt ook te staan op www.uitinvlaanderen.be en zal worden verspreid via allerlei andere kanalen (UiTmetVlieg, UiTPAS.be, lokale of nationale media, overheden, organisaties,…) .

Je evenement in Stabroek Info?

Doe jij de inspanning om jouw activiteit in te geven op de UiT-databank, dan doen wij de rest.

We publiceren je activiteit in het infomagazine van de gemeente Stabroek als je de deadlines haalt.  Verspreidingskalender zie: https://www.stabroek.be/stabroek-info

  • Minstens 2 werkdagen voor de deadline je activiteit in putten zodat je zelf kan nakijken of alle gegevens correct zijn weergegeven.
  • Evenementen en activiteiten moeten plaatsvinden in de week na de verspreidingsdatum. De bedeling op zich duurt ongeveer een 3 dagen.

Contact

Vrije tijd
Sociaal huis
Kerkstraat 35/37
2940 Stabroek
België